Oppo Find 5 – Un nou smartphone Full HD

Oppo Find 5 - Un nou smartphone Full HD

In cazul in care nu a-ti ati observat suntem in plina febra a phablet-urilor si mai exact a telefoanelor cu ecrane generoase si chiar cu rezolutii de invidiat.

Oppo-Find-5

Dupa lansarea noului tabletphone Samsung Galaxy Note 2, se pare ca tot mai multi producatori cauta sa sparga bariera de 5 inci pentru diagonala smartphone-urilor. Mai mult decat atat se simte cum se formeaza un nou trend, acela al display-urilor Full HD pentru telefoanele mobile.

Daca acum cateva zile vorbeam de HTC J Butterfly Full HD disponibil in Japonia, acum discutam despre Oppo Find 5 un nou phablet de 5 inci tot cu rezolutie 1080p, disponibil in China. Acelasi producator se lauda in trecut si cu cel mai subtire telefon din lume, Oppo Finder, iar acum vrea sa impresioneze cu aceasta bestie de 5 inci.

Vorbim despre un phablet cu o rama de doar 3mm, un proceso quad-core Qualcomm APQ8064 la 1,5 GHz, 2 GB RAM, camera de 12 megapixeli cu senzor Sony, toate inghesuite intr-o carcasa unibody din aluminiu si cu o grosime de doar 6,9 mm. Oppo Find 5 se lauda si cu un acumulator pe masura display-ului, de 2500 mAh, memorie interna de 16 sau 32 de GB si nu in ultimul rand suport pentru Android 4,1 la iesirea de pe portile fabricii.

Momentan nu se cunosc detalii legate de pret sau disponibilitatea pe alte piete decat cea chineza, dar ar fi destul de interesant sa vedem o asemenea bestie asiatica si pe meleagurile noaste, macar in oferta vreunui baietas de pe okazii 🙂