Onyx te ajută să vorbeşti cu prietenii de parcă ai fi în Star Trek [VIDEO]

Onyx te ajută să vorbeşti cu prietenii de parcă ai fi în Star Trek [VIDEO]

Onyx reuşeşte să reproducă cea mai importantă parte din experienţa serialului . Este vorba de conversaţiile printr-un gadget de la piept.

onbeep-onyx

Indiferent dacă aţi fost sau nu un fan înrăit al , în cele câteva episoade pe care le-aţi surprins din greşeală la TV, aţi fost cu siguranţă atraşi de tehnologia ilustrată. E ceva magic în Star Trek, mai ales în Next Generation. Respectivul serial a făcut pur şi simplu o treabă incredibilă în prezicerea tehnologiei futuriste cu care, întâmplarea face că, interacţionăm astăzi.

Din această gamă de produse desprinse dintr-un SF face parte şi Onyx. Gadgetul rotund cu diametrul de câţiva centimetri din imaginea de mai sus se poate ancora fără probleme de o cămaşă sau o geacă cu scopul de interacţiona verbal nestingherit cu prietenii. Nu vine cu un locaş de SIM sau un sistem clasic de staţie walkie-talkie. Funcţionează în schimb în tandem cu telefonul din buzunar, indiferent dacă acesta este un iPhone sau un Android, prin intermediul unei conexiuni Bluetooth. Împreună cu alţi 15 utilizatori, maximum, puteţi conversa doar apăsând scurt pe unicul buton de pe gadget. De asemenea, prin aplicaţia care însoţeşte dispozitivul, vă puteţi localiza prietenii cu precizie foarte mare. Această funcţie bănuiesc că este datorată modulului GPS din smartphone.

Disponibil începând cu luna decembrie, gadgetul celor de la OnBeep va avea un preţ decent de aproximativ 100 de dolari. În contextul în care Onyx poate fi perceput şi ca o boxă wireless, în anumite situaţii de coordonare în grup, s-ar putea să vă fie mai util decât v-aţi aştepta. Farmecul său stă în simplitatea cu care puteţi comunica cu prietenii, fără să vă ţineţi în permanenţă telefonul la ureche.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: