Marketing Star Trek: Iata cum se teleporteaza oamenii intr-un mall [VIDEO]

Marketing Star Trek: Iata cum se teleporteaza oamenii intr-un mall [VIDEO]

Pentru ca teleportarea este o parte importanta din cel mai nou film Into Darkness, o companie asociata cu distributia a facut acest clip.

Blinkbox este similar cu Neflix si alte servicii online a caror activitate implica distributie de filme si seriale. Pentru ca Blinkbox este in principal activ in Regatul Unit, intr-un mall din Londra au desfasurat o campanie de marketing remarcabila pentru promovarea Star Trek Into Darkness. Cu aceasta ocazie, cel mai nou film a carui actiune se desfasoara in tocmai a inceput sa fie disponibil pentru inchiriere in Anglia.

Actiunea clipului de mai sus este simpla. Oameni care par alesi aleatoriu sunt introdusi intr-un tub doar ca, dupa ce au disparut cu un efect destul de plauzibil, sa apara dintr-un cu totul alt colt al mall-ului. La prima vedere, dispozitivul de teleportare este cat se poate de adevarat, motiv pentru care, ca sa intelegeti cum functioneaza, creatorii clipului au atasat in final si explicatia. Chiar daca prezenta unui astfel de aparat mitic intr-un mall pare ca nuca in perete, s-ar putea sa fi fost cel mai potrivit context in care experimentul sa fie atat de mediatizat.

star trek into darkness teleportation