Un Acer Aspire R7 Star Trek Limited Edition disponibil la licitatie

Un Acer Aspire R7 Star Trek Limited Edition disponibil la licitatie

Este vorba este o jucarie spectaculoasa si o configuratie high intr-un hibrid, Star Trek Limited Edition disponibil la licitatie.

acer aspire r7 star trek

Cam in aceeasi perioada cu lansarea la cinema a filmului a anuntat incheierea unui parteneriat de promovare crossplatform. La cateva saptamani de atunci, dupa ce am aflat toate detaliile despre Aspire R7, un hibrid cu un format curios, Acer incearca sa ajute doua cauze nobile prin comercializarea pe ebay a unei editii limitate, personalizate, a laptopului disponibil in format unic. The Mission Continues si Save The Children este numele celor doua cauze ca vor primi o donatie substantiala ca si contravaloare la ultra portabilul din imaginea de mai sus.

Licitatia va avea loc intre 14 si 24 iunie, pana atunci, merita sa stiti ce pierdeti. In primul rand, pachetul include o versiune standard a ultrabook-ului cu un panou de 15,6 inci Full HD, un procesor Intel Core i5 Haswell tactat la 1,8 GHs si un hard disk hibrid 500 GB ajutat de un SSD de 24 GB. Ca note ce fac diferenta, pe exteriorul notebook-ului troneaza logo-ul Star Trek, acelasi pe care il vedeti si pe husa de transport inclusa in acest pachet unicat. Pentru fanii noii serii de filme, in pachet mai este inclus un afis al noului film semnat de cea mai mare parte a distributiei.

Licitatia pentru ultrabook-ul de mai sus va dura exact 10 zile, context in care sunt convins ca in ultimeleze ore se va rezuma la doi sau trei ambitiosi cu bugete generoase care isi doresc sa aiba un gadget unicat.

Citește și: