27 iun. 2014 | 11:35

O victorie Microsoft: Photoshop Express vine pe Windows Phone 8

ACTUALITATE
O victorie Microsoft: Photoshop Express vine pe Windows Phone 8

După ce a făcut furori pe iOS şi Android, aplicaţia de editare foto Express soseşte pe Windows Phone 8.

adobe-photoshop ps-express-wp

Dacă tot ne folosim telefonul pentru a captura o mare parte din imaginile care ne înconjoară, ar fi păcat să nu avem parte, pe acelaşi smartphone, de un utilitar de editare foto performant. Plecând de la această premisă, combinată cu faptul că telefoanele Lumia cu tehnologie PureView au unele dintre cele mai bune camere, cei de la Microsoft pot celebra sosirea pe Windows Phone.

După ce a reuşit deja să aducă o mare parte din aplicaţiile populare de pe alte platforme pe WP8, gigantul din Redmond se pare că vine cu altă veste bună pentru utilizatorii săi. Noul PS Express, descărcabil gratuit din Windows Phone Store, vine practic cu tot ce v-aţi dori vis-a-vis de funcţii de bază de editare combinate cu un amalgam de filtre şi o interfaţă utilă pe care o puteţi folosi pentru a le aplica pe toate într-un mod cât mai intuitiv.Indiferent că vreţi să decupaţi sau să rotiţi o poză, să-i ajustaţi expunerea şi claritatea sau să îndepărtaţi ochii roşii, din două sau trei atingeri aţi rezolvat orice problemă. În plus, dacă sunteţi mândri de rezultatele finale pe care le-aţi obţinut, le puteţi partaja în orice moment pe Facebook, Instagram şi altele.

Pentru cei care se simt generoşi, există şi două achiziţii in-app care s-ar putea să tenteze. Este vorba de Look Pack şi Noise Reduction Pack. În principiu, aplicaţia intră la categoria freemium, pentru că vrea să vă corupă să mai investiţi nişte bani în ea, dar funcţionează de minune şi fără vreun imbold monetar.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele