Rezultate dezastruoase în revista Vogue, generate în Photoshop

, 25 Mar, 10:10

Imaginea de mai jos, modificată , este doar una dintre cadrele imortalizate în cel mai recent număr al revistei Vogue.

Vogue Photoshop dezastru kardashian kanye west

Aproape că nu are nici o logică. Astfel poate fi sintetizată imaginea de mai sus a cuplului format din Kanye West şi Kim Kardashian, în revista Vogue.

Deşi nu insistăm aproape niciodată asupra greşelilor în făcute de diverse publicaţii, de această dată am făcut o excepţie din mai multe motive. Este vorba de o imagine complexă care ignoră complet legile fizicii şi care nu se rezumă, cum se întâmplă de altel de obicei, la câteva kilograme în minus ,,decupate” în Photoshop. Din punctul meu de vedere, această imagine din revista Vogue ar putea fi foarte bine folosită într-un test al abilităţilor de observaţie ale privitorilor.

Dacă ne rezumăm la a o percepe ca pe o simplă provocare, încercaţi să găsiţi cât mai multe absurdităţi în ea, într-un timp cât mai scurt. Voi începe eu cu cinci exemple, pentru a vă trezi apetitul. În primul rând, nu există reflexii în oglindă, de nici un fel. Imaginea de pe iPad-ului lui Kanye nu include elementele de interfaţă ale aplicaţiei de captură. De asemenea, aliniamentul respectivei fotografii de pe iPad este greşit, luând în calcul poziţia artistului în cadru şi faptul că iPhone-ul din acea poză este paralel cu rama inferioară a tabletei, când ar trebui să fie în perspectivă. Sper ca imaginea copilului să nu fie editată în Photoshop, cu make-up aplicat în mod absurd. Nu în ultimul rând, pe lângă umbre, există nişte discrepanţe majore între iluminarea cadrului şi a persoanelor.

Nu vi se pare incredibil că s-a ajuns la un asemenea nivel de editare în reviste?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Se demonstreaza inche odata ca trebuie folosita alternativa Photoshopului, care se cheama Pauăr Siriiz (Power Seriez in engleza, n.a.) o alternativa care poate inlocui cu succes celebrul Photoshop. Cu un pachet complet de prelucrare de imagini posibilitatea de a realiza trucaje fotoșopistice idioate este redus la minim, pentru ca asistentii de prelucrare ai imaginii (bazati pe algoritmi genealogici super-sofisticati) avertizeaza ori de cite ori se doreste trucarea imaginii. Prelucrarea este deci asistata discret, in fundal, iar preparatorul de imagini este grevat de cvasi-permanenta sarcina de a verifica in permanenta daca sare de bariera trucajului. Utilizarea acestui program demonstreaza reale calitati de prelucrare, eficienta sporita in calculele imagistice necesare procesarii muntilor de informatii imaginare, putand fi rulat chiar si pe procesoare ceva mai slabute, mergand pina la linia strabunicilor 486 si 386SX. Cineva poate isi mai aminteste cu dreag de acele vremuri. Cat priveste fotografia de test, odata ce este incarcata in acest soft revolutionar, se aprinde automat beculetul de avertizare a aparitiei trucajului, numarul total de erori (are si asa ceva!) va las sa-l aflati singuri, numarul fiind scris pe doua litere!!! Spor.

Photoshopul nu are nimic, sorinele. Problema este utilizatorul, ca de obicei. Iar softul pe care incerci sa-l bagi pe gat altora, mai are mult pana sa devina o alternativa reala.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail