Adobe Photoshop imbratiseaza iPad-ul ca ecran suplimentar

, 04 Mai, 11:10

Adobe Photoshop iPad, Adobe iPad, Photoshop iPad

Indiferent daca optati pentru proaspat lansatul Adobe CS 5.5 sau va actualizati „vechiul” CS5, incepand de azi, cu ajutorul unor aplicatii suplimentare disponibile pe iPad [review iPad 2], puteti interactiona la un cu totul alt nivel cu programele din suita celor de de la Adobe.

Chiar daca Apple tot nu imbratiseaza cu usurinta tehnologiile celor de la Adobe, Flash fiind cel mai bun exemplu, compania din spatele celor mai populare unelte de creativitate pentru PC a constientizat ca se pot castiga bani frumosi din jucariile celor de la Apple. Ca urmare, accesand meniul Remote Connections din File al variantei voastre de Photoshop, de exemplu puteti controla fara probleme o parte importanta din ce se petrece pe ecran folosind ecranul de 9,7 inci.

Pe langa Adobe Nav, compania americana mai lanseaza in aceste zile Adobe Color Lava si Adobe Eazel.

Legat de celelalte platforme pentru portabile precum Honeycomb sau BlackBerry OS,  din pacate Adobe nu a anuntat nici un plan pentru lansarea unor aplicatii aferente acestor sisteme.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail