Windows 8.1 pentru mase prin tableta iBall Slide WQ32

Windows 8.1 pentru mase prin tableta iBall Slide WQ32

Într-o piaţă dominată de iPad-uri şi tablete cu Android, iBall Slide WQ32 este o nouă dovadă că

iball slide wq32

Cei de la au făcut eforturi semnificative în ultimul an pentru a promova Windows 8.1, oferindu-l chiar gratuit penntru astfel de dispozitive de 8 inci (sau mai puțin).

iBall Slide WQ32 este similară din multe puncte de vedere cu tablete gen Toshiba Encore Mini, dar acest detaliu nu este sub nici o formă negativ. Rulează Windows 8.1 cu Bing şi este una dintre cele mai ieftine tablete cu conectivitatea 3G. Este construită în jurul unui panou IPS de 8 inci cu o rezoluţie de 1280 x800 pixeli. În carcasă ascunde un procesor Intel Atom Z3735D quad core tactat la 1,33 GHz, 2GB de memorie RAM, o memorie internă de 16GB şi un slot pentru microSD. Are două camere, una 5MP şi o a doua de 2MP. Ca ieşiri, pe lângă un port microUSB, se rezumă doar la un microHDMI. Are desigur, pe lângă WiFi a/b/g/n şi Bluetooth 4.0.

Deşi va fi destinată în principal pieţei din India, este foarte probabil să aibă parte şi de o lansare globală, context în care ar trebui să se comercializeze la aproximativ 280 de dolari. Ca bonus, la achiziţie primiţi o licenţă pe una an de Office 365 Personal şi 1TB de spaţiu pe OneDrive.

Citește și:
Etichete: