Noua tabletă Nvidia va fi lansată pe 22 iulie. Ce pregătește producătorul pentru Shield Tablet

Noua tabletă Nvidia va fi lansată pe 22 iulie. Ce pregătește producătorul pentru Shield Tablet
Alexandru Puiu
09:15 19.07.2014

Nu au trecut nici 24 de ore de la primele imagini cu tableta , iar acum avem partea de noi zvonuri privind lansarea și dotările.

NVIDIA-SHIELD-Tablet-2-640x359

După succesul primei generaţii de , cei de la NVIDIA se pregătesc de anunţul celei de a doua generaţii de Shield. De această dată însă consola portabilă de gaming va avea și controller wireless.

Dacă e să-i credem pe cei de la Videocardz, NVIDIA ar trebui să anunţe în mod oficial pe 22 iulie pachetul pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai sus. După anunţul de marţi, lansarea efectivă a tabletei va mai dura câteva luni, Shield Tablet ajungând probabil în mâinile primilor utilizatori fie la finalul acestei veri, fie în toamnă.

La capitolul hardware, tableta va fi constuită în jurul unui ecran full HD de 8 inci. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un cip NVIDIA K1 şi 2GB RAM. Camera frontală va fi de 5 megapixeli şi va putea fi achiziţionată atât cu 16GB, cât şi cu 32GB de spaţiu. Varianta de 16GB va costa 300 de dolari şi va fi limitată la conectivitate WiFi. Varianta de 32GB va fi disponibilă cu WiFi şi LTE la un preţ de 400 de dolari. Controllerul din imagine, din câte se pare, nu va fi inclus în pachet, ci va putea fi achiziţionat separat contra sumei de 60 de dolari.

Cu dispozitivele din trecut, NVIDIA nu a făcut eforturi semnificative pentru a le face concurenţă celor de la Apple, Samsung sau Asus. Sunt curios dacă Shield Tablet va avea parte de un marketing mai agresiv şi de parteneriate mai puternice pe partea de distribuţie.

Comentarii
loading...