18 iul. 2014 | 14:00

ASUS ROG Maximus VII Formula Series a fost dezvăluită

ACTUALITATE
ASUS ROG Maximus VII Formula Series a fost dezvăluită

ASUS RoG Maximus VII Formula și Maximus VII Formula/WatchDogs sunt două dintre cele mai noi plăci de bază ale producătorului, anunțate de curând.

ASUS_Maximus_VII_Formula_01

Ambele plăci ASUS sunt propulsate de chipset-ul Intel Z97 și suportă procesoare din generația a 4-a și a 5-a din seria Core. Aici se pot enumera Intel Haswell, Haswell Refresh, Haswell Refresh K și Broadwell. Maximus VII Formula suportă memorii dual-channel DDR3 3300+ și configurații Quad SLI sau 3 way CrossfireX pentru sistemele de gaming cu mai multe plăci grafice. Plăcile de bază includ și doi conectori SATA Express și 10 conectori SATA 3.0, alături de 8 porturi USB 3.0 și 6 porturi USB 2.0. Conectivitatea nu mai este o problemă aici.

Având în vedere că vorbim de produse din seria RoG, acestea dețin o mulțime din noile adiții ale segmentului, și anume, răcire hibridă, performanță audio ridicată cu hardware-ul SupremeFX, Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, Extreme Engine, DIGO+ III, TrueVolt 5V, ROG Armor precum și alte componente de calitate.

Versiunea standard a plăcii Formula VII vine cu accesoriile uzuale, iar varianta cu bundle-ul WatchDogs include o copie a titlului de la Ubisoft. Detaliile despre preț și disponibilitate le vom afla în curând, însă țineți cont că este o placă din gama de vârf, așadar ne putem aștepta la un preț destul de ridicat.