Noile Casio G-Shock au Bluetooth 4.0 si se sincronizeaza cu iPhone 4S si 5

Noile Casio G-Shock au Bluetooth 4.0 si se sincronizeaza cu iPhone 4S si 5

Seria noua de ceasuri primeste in aceasta vara noi membri dotati cu Bluetooth 4.0 si capabili de interactiune cu iDevice-uri.

new casio g shocks bluetooth 4.0 iphone

Cu toate ca am mai discutat si in trecut despre populara serie , noile modele reprezinta cea mai buna solutie pentru amatorii de  ceasuri inteligente care prefera un design obisnuit.

Noile dispozitive G-Shock sunt rezistente la intemperii, ca si pana acum. Pot fi scufundate pana la 200 de metri adancime si rezista la majoritatea tipurilor de socuri la care le puteti supune. Modelul GB-5600A, prezentat pentru prima oara la CES 2013, foloseste o conexiune Bluetooth pentru a interactiona cu iPhone-ul din buzunar, ca in final sa va avertizeze cand primiti un sms sau un apel de voce. Pe langa o notificare vizuala, acest model poate vibra sau va poate anunta auditiv.

GB-6900B si GB-X6900B vin cu conectivitate Bluetooth 4.0 LE si, pe langa cele descrise la modelul descris anterior, reusesc sa interactioneze si cu terminale cu Android, nu doar cu iDevice-uri. In plus, exista si controale pentru schimbarea de la distanta a melodiei redate pe smartphone. Cateva functii suplimentare pot fi castigate in cazul tuturor ceasurilor Casio G-Shock dotate cu Bluetooth prin descarcarea aplicatiei client  G-Shock+, de aici, din AppStore.

Noile modele ar trebui sa fie disponibile la sfarsitul lunii septembrie, intai in Japonia, apoi in restul lumii, cu 187, respectiv 208 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: