Casio anunta o serie de ceasuri special gandite pentru iPhone

Casio anunta o serie de ceasuri special gandite pentru iPhone

G-Shcock Bluetooth GB-6900 este numele unei serii de ceasuri de la Casio lansata in iunie care era erau compatibila cu o mana de smartphone-uri cu Android ce se comercializau exclusiv in Japonia.

Casio smart watch

Incercand sa-si largeasca un pic orizonturile, Casio a lansat doua noi serii de aparate GB-6900AA si GB-5600AA, ambele comunicand de minune cu un iPhone 4S prin intermediul unei conexiuni Bluetooth. Cu alte cuvinte, acestea sunt cele mai recente smart watch-uri ale companiei.

Pe partea de utilitate, ambele modele de ceasuri folosesc protocolul Bluetooth 4.0 pentru comunicatii si fac o treaba foarte buna in a te anunta ca primesti un apel, un email sau un mesaj. In plus, ceasul incepe sa piuie cand te indepartezi prea mult de telefon, iar daca vrei sa declansezi un sunet strident pe terminalul mobil pentru a-l gasi mai usor, exista un buton dedicat pentru aceasta operatiune.

Desi nu s-a remediat suportul exclusiv pentru smartphone-uri japoneze cu Android, introducerea celei mai recente generatii de iPhone este un plus important. Din pacate insa, este nevoie sa aveti instalata pe iPhone o aplicatie gratuita intitulata Casio G-Shock+.

Pe partea de pret si disponibilitate internationala mi-as fi dorit sa avem mai multe informatii disponibile. Din pacate momentan ramane sa speram ca pretul de 230 dolari din Japonia si o data de lansare undeva intre octombrie si noiembrie se vor aplica intr-o anumita masura si in aceasta parte a oceanului.

GB-5600AA_copy

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: