Apple lansează iOS 8.0.2. Rezolvă problemele provocate de prima versiune

Apple lansează iOS 8.0.2. Rezolvă problemele provocate de prima versiune

Lansat în urmă cu câteva ore, noul iOS 8.0.2 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru mobile creat de Apple.

Apple iOS 8.0.2

Ca de fiecare dată în cazul unei lansări majore de iOS, recent lansatul a venit un amalgam de funcţii noi, dar nu toate au fost implementate perfect sau testate suficient. Din acest motiv, există actualizările incrementale, precum recent lansatul iOS 8.0.2.

După ce ieri am anunţat că Apple lansa , doar pentru ca după câteva ore să-l scoată de pe servere pentru că venea cu nişte probleme majore pe parte de semnal de telefonie, noul iOS 8.0.2 este disponibil pentru publicul larg. Evidenţiat în capturile de ecran de mai sus este faptul că l-am instalat şi nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

Printre schimbările introduse, iOS 8.0.2 permite în sfârşit în App Store prezenţa aplicaţiilor care pot fi folosite cu HealthKit, noul serviciu pentru monitorizarea sănătăţii creat de Apple. Sunt remediate de asemenea mici probleme de stabilitate legate de implementarea tastaturilor terţe.

În principiu detaliile sunt multe, dar cel mai mult mă încântă că cei de la Apple şi-au revenit în aproximativ 24 de ore, după ce peste 40.000 de utilizatorii de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au rămas fără semnal la telefon odată cu instalarea iOS 8.0.1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: