Noul Angry Birds Epic va fi un RPG Turn Based

Noul Angry Birds Epic va fi un RPG Turn Based

Similar cu experienţa oferită de jocurile Heroes of Might and Magic, noul al celor de la Rovio va fi un Turn Based RPG.

rovio angry-birds-epic turn based rpg

Cu toate că Flappy Bird a făcut valuri timp de câteva săptămâni, poate câteva luni, e foarte probabil ca, până la ora actuală, franciza Angry Birds Epic să fi depăşit orice record deţinut vreodată de un joc. Fără prea multă concurenţă, în urmă cu câţiva ani, jocul original câştiga titlul de cea mai populară aplicaţie din AppStore-ul celor de la Apple din toate timpurile.

În teorie, cei de la Rovio mai au şi alte jocuri în portofoliu, nu doar Angry Birds. În practică, însă, nu vor să renunţe sub nici o formă la această ,,vacă de muls”. Pentru a menţine viu interesul utilizatorilor, iniţial, la fiecare câteva luni, toate jocurile cu păsările nervoase în rolul principal erau actualizate cu niveluri, teme şi chiar şi personaje noi. În momentul în care au simţit că încep să apară probleme, au separat personajele din jocul original şi au creat titluri complet diferite ca mecanică de joc. Pe acelaşi sistem, după Bad Piggies şi Angry Birds Go!, Rovio va lansa în câteva săptămâni un RPG cu numele de Angry Birds Epic.

Similar ca principiu de joc cu seriile Heroes of Might and Magic şi Disciples, noul joc va fi un turn based RPG. Aparent, partea de RPG – Role Playing Game va fi foarte bine pusă la punct, gamerii având posibilitatea să-şi făurească arme, armuri şi diverse poţiuni. Pentru ca un număr foarte mare de utilizatori să-l experimenteze, jocul va fi gratuit, dar veţi fi motivaţi destul de agresiv să tranformaţi bani reali în monezi virtuale pe care să le folosiţi în universul din joc prin achiziţii in-app.

În prima etapă, de test, Angry Birds Epic se va lansa în Australia şi Canada, cândva până la sfârşitul acestei săptămâni, în format iOS. Dacă lucrurile vor funcţiona cum trebuie, lansarea globală nu ar trebui să întârzie decât câteva săptămâni.

Citește și: