03 feb. 2014 | 14:20

Noua reclamă la camere GoPro ne aduce aminte de Felix Baumgartner [VIDEO]

ACTUALITATE
Noua reclamă la camere GoPro ne aduce aminte de Felix Baumgartner [VIDEO]

Realizarea lui Felix Baumgartner de anul trecut a fost una remarcabilă, motiv pentru care a fost imortalizată cu un set de camere .

Felix Baumgartner Red Bull Stratos gopro ad

Anul trecut s-a întâmplat ceva remarcabil în domeniul filmelor cu sporturi extreme. Cei de la Red Bull au sponsorizat aproape integral un salt incredibil, de la o înălţime fabuloasă, realizat de Felix Baumgartner. Proiectul purta numele Red Bull Stratos şi a reprezentat o ocazie unică pentru Felix să depăşească nu doar unul, ci câteva recorduri mondiale legate de astfel de practici, simultan.

Întregul eveniment a fost imortalizat cu o serie de camere GoPro . Deşi puteţi în continuare viziona întreaga epopee trăită la momentul respectiv de Felix Baumgartner, o variantă prescurtată a evenimentului este editată şi folosită ca reclamă pentru creatorii camerelor foto-video utilizate în astfel de momente extreme. Cu alte cuvinte, dacă vă doriţi o cameră foto-video perfectă pentru manifestări rupte din această lume, precum Hero 3+, vă puteţi lăsa convinşi de o reclamă bine făcută.

Chiar dacă nu aveţi o predispoziţie pentru sărit din obiecte zburătoare, acest clip s-ar putea să vi se pară folositor, deoarece, indiferent ce vă propuneţi să faceţi, e bun pentru… inspiraţie. Pentru situaţia în care vă doriţi un moment important imortalizat, simplu şi rapid, modelele de camere GoPro sunt „cele mai perfecte”. Până şi faptul că există câteva zeci de tipuri de suporţi care se fixează pe orice tip de material s-ar putea să reprezinte un motiv suficient de achiziţie. Ei, ei? Ați fost convinși?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele