GoPro lanseaza Hero3

GoPro lanseaza Hero3

GoPro isi extinde gama de camere rezistente cu un nou model: Hero3, un model cu Wi-Fi incorporat care se lauda ca fiind cu 30% mai mic si cu 25% mai usor decat modelul anterior.

GoPro Hero3

Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a companiei dupa evenimentul de lansare din San Francisco. Noua camera vine in trei variante: negru (399 dolari), argintiu (299 dolari) si alb (199 dolari). Toate cele trei modele filmeaza 1080p, exact ca si mai vechiul GoPro HD Hero2, dar modelul negru ridica putin stacheta, permitand capturarea de clipuri 4K.

Dupa cum noteaza si theverge.com rezolutia clipurilor vine cu un cost in scaderea frame rate-ului la doar 15 fps. Cu toate acestea modelul negru (cel mai avansat) suporta si 1440p, 1080p si 720p de la 48 pana la 120 fps. Tot modelul de top poate realiza si fotografii la 12 megapixeli fata de 11 si respectiv 5 megapixeli, camera argintie si cea alba.

Noile camere sunt compatibile si cu o telecomanda rezistenta la apa (livrata in pachetul vesiunii pe negru), capabila sa controleze noile modle de la aproximativ 180 de metri. Pentru cei interesati toate cele trei variante sunt disponibile pe site-ul oficial in precomanda incepand de azi.

Cu alte cuvinte, mai aveti nevoie doar de actiune din belsug ca de aparate speciale nu ducem lipsa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: