HD Hero2 – o camera pentru amatorii de sport extrem

, 24 Oct, 14:45

Cei care vor sa inregistreze fiecare secunda de sport extrem, pot apela in curand la generatia a doua de camere HD Hero. GoPro a anuntat HD Hero2, o camera care se ataseaza pe casca de protectie a utilizatorului pentru a filma in Full HD fiecare moment plin de adrenalina. Suportul camerei poate fi setat pe unul din cele trei unghiuri disponibile, pentru a orienta camera spre punctul dorit.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cei care vor numai fotografii vor putea inregistra pana la zece imagini pe secunda in rezolutia de 11 megapixeli, iar totul se stocheaza pe obisnuitele carduri SD. HD Hero2 vine in trei pachete diferite, fiecare destinat unui anume sport, toate disponibile la acelasi pret: 300$. Fie ca preferati drumetiile si catararile, motociclismul sau surful (mai putin pe la noi asa ceva), GoPro ofera accesoriile necesare inregistrarii de material video. Probabil cel mai interesant accesoriu este GoPro WiFi BacPac, care ofera posibilitatea de a transmite materialul inregistrat in timp real pe internet, dar ofera si control wireless asupra functiilor camerei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail