Noua generaţie de notebook-uri Razer Blade joacă în altă ligă [VIDEO]

Noua generaţie de notebook-uri Razer Blade joacă în altă ligă [VIDEO]

Deşi am citit şi am scris de-a lungul anilor despre multe sisteme portabile exorbitante, nimic nu se compară cu noul  Blade.

2014-Razer-Blade upgrade gpu display nvidia maxwell

În imaginea de mai sus poate fi văzut cel mai nou sistem de gaming al celor de la . Construit de fapt ca un upgrade la modelul de anul trecut, acest micuţ de 14 inci este înfăţişat de producător doar ca „The New Razer Blade”.

,,Rupt din alt film” sau ,,joacă în altă ligă” sunt cele mai bune calificative pentru unul dintre singurele notebook-uri din lume, dacă nu singurul, care reuşeşte să ascundă în aceeaşi carcasă cel mai nou GPU NVIDIA GTX 870M şi un display IGZO/IPS de 14 inci cu o rezoluţie nativă de 3200 x 1800 pixeli şi o putere luminoasă de 400 niţi. Pe lângă o placă video de invidiat cu 3GB de memorie GDDR5, de procesare se mai ocupă un procesor quad core Intel Core i7 4702HQ şi 8GB de memorie DDRAM3 la 1600 MHz.

Dacă elementele de mai sus vin ca dotări standard, nu trebuie omisă partea de stocare, care este variabilă şi pleacă de la un SSD de 128 GB până la un SSD de 512GB. Nici măcar sunetul nu a fost lăsat la voia întâmplării, o colaborare cu laboratoarele Dolby reflectându-se într-o calitate audio cu mult peste media sistemelor de aceeaşi dimensiune emanată de un sistem Dolby Digital Plus Home Theatre Edition. Conectica include trei porturi USB 3.0, WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 şi o ieşire HDMI 1.4a.

Dimensiunile Razer Blade sunt 345 x 235 x 17,8 milimetri. Are doar 2,02 kilograme, similar cu un MacBook Pro de 15 inci cu Retina Display şi poate fi cumpărat la un preţ ce începe de la 2200 de dolari. Vizavi de distribuţie, CEO-ul Razer, Min Liang Tan, a ţinut să afirme că, deşi în prima etapă această jucărie se va comercializa doar în SUA, până la sfârşitul anului va fi disponibil şi în câteva pieţe europene.

Citește și: