28 nov. 2012 | 14:00

Razer lanseaza a doua generatie de periferice Orochi

ACTUALITATE
Razer lanseaza a doua generatie de periferice Orochi

Unul dintre putinele mouse-uri wireless de la Razer, Orochi, primeste un update considerabil odata cu lansarea celei de-a doua generatii.

razer orochi update late 2012

In cazul in care sunteti pasionat de periferice exclusiviste pentru gameri adevarati, dar nu va place sa mai stati „legat de fire”, Orochi este cea mai potrivita solutie. Noul mouse de la Razer vine cu un sezor de 6400 DPI, conectivitate Bluetooth 3.0 sau USB. In cazul in care vi s-au terminat bateriile AA care ar trebui sa reziste la peste 30 de ore de gaming intens, dupa spusele producatorului, in secunda urmatoare puteti fie sa le schimbati, fie sa conectati un fir USB la mouse si sa continuati batalia. Pentru ca nu putea lipsa o replica agresiva de marketing, noul Orochi a fost creat ,,pentru a-ti scoate din joc competitia cu o precizie criminala.” Disponibil momentan doar pe site-ul producatorului la 70 euro, noul mouse ar trebui sa poata fi gasit si in cateva zile, pe magazinele online autohtone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele