Razer anunta reinnoirea seriei de notebook-uri Blade

Razer anunta reinnoirea seriei de notebook-uri Blade

Cu elemente de design rupte parca in detaliu din noile MacBook Pro-uri, a anuntat in SUA doua noi laptopuri, Blade si Blade Pro.

razer blade 14

Dupa a impresionat anul trecut cu de 17 inci ultra compact, a venit momentul anul acesta pentru o reimprospatare a configuratiei si pentru imbogatirea seriei de de sisteme cu un nou model, de 14 inci.

Ca orice producator care se respecta si Razer a intrat in hora actualizarilor anuale pentru acele laptopuri gaming pe care le comercializeaza. Inspirate intr-un mod vizibil din notebook-urile celor de la Apple, sistemele din seria Blade sunt niste PC-uri rapide, compacte si realizate din materiale high end cu o precizie extrema care se reflecta intr-un set de preturi aparent exagerat. De la 1800 de dolari incepe modelul Blade de 14 inci si de la 2300 dolari se va comercializa modelul Blade Pro. Merita avut in vedere faptul ca aceste preturi cresc foarte rapid in functie de ce configuratie se afla inauntru.

Ca schimbari, noul Blade Pro de 17 inci inlocuieste un procesor de varf Ivy Bridge cu un CPU Intel Core i de generatie a patra, Haswell. In plus, tot acum vedem inlocuita o placa video GTX 660M cu un GTX 765M de ultima generatie de la NVIDIA. Posibilitatea achizitionarii sistemului de mai sus cu un hard disk obisnuit a iesit din ecuatie si acum sunteti limitati doar la SSD-uri, incepand de la 128GB si mergand pana la 512GB, in functie de buget. Conectica include , pe langa o interfata Switchblade, trei porturi USB 3.0, wireless 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si un panou Full HD 1080p. Per ansamblu, nou Blade Pro este mai compact si mai usor decat modelul trecut, in schimb vine cu o baterie mai puternica, de 74 Wh in loc de 60 Wh.

Fratele mai mic, intitulat simplu Blade, este limitat la un ecran de 14 inci cu o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Pe langa o varietate de SSD-uri si procesoare Intel Haswell inca necunoscute cu care veti putea achizitiona aceasta bijuterie, placa video va fi un GTX 675M. Are 345,4 x 236,2 x 16,7 milimetri si doar 1,87 kilograme. Are un webcam de 1,3 megapixeli si ascunde o baterie generoasa de 70 Wh care promite aproximativ sase ore de autonomie in regim de utilizare obisnuit, gen navigare pe internet.

Ambele sisteme vor fi disponibile in America de Nord pana la sfarsitul celui de al doilea trimestru al acestui an, in timp ce in restul lumii va trebui sa mai asteptam cateva luni.

Razer Blade 14 _12_verge_super_wide

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: