Noua extensie Google Translate face minuni în Chrome

Noua extensie Google Translate face minuni în Chrome

Deoarece cea mai mare parte a internetului nu este în limba română, câteodată, inevitabil, ajungeți să folosiți

Google Translate Chrome Extensie

De-a lungul anilor, ne-am obişnuit să pentru diverse traduceri, mai mici sau mai mari. Partea bună este că o nouă extensie pentru Google Chrome oferă mai multă flexibilitatea în utilizarea modulului de traducere din spate.

Descărcabilă gratuit din Chrome Webstore, extensia este una foarte bine pusă la punct. Dacă selectaţi un text de pe orice pagină de internet, în orice altă limbă decât limba voastră nativă, printr-un pop up, textul selectat vă este afişat într-o variantă tradusă pe aceeaşi pagină pe care eraţi. Pentru că s-ar putea, de exemplu, să doriţi să vă perfecţionaţi limba engleză sau orice altă limbă străină, ,,limba nativă” poate fi configurată din meniul de configurare al extensiei pentru a fi orice alte limbă aleasă de voi. Pentru a accesa respectivul meniu, faceţi click dreapta pe icoana extensiei din dreapta sus şi alegeţi options. În noua fereastră, definiţi ,,My Primary Language” după preferinţa personală şi bifaţi ,,Immediately Display Popup”.

În cazul în care lucraţi cu o bucată de text mai mare şi vreţi să aveţi acces la alte opţiuni sau să realizaţi o traducere în altă limbă decât cea nativă, faceţi click dreapta pe un text selectat şi, din meniul contextual, optaţi pentru Google Translate. Dacă aveţi deja extensia Google Translate instalată, ar trebui să căştigaţi funcţionalitatea descrisă mai sus şi dacă aşteptaţi câteva zile până când aceasta se va actualiza singură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: