Noul Google Translate merge si fara internet

Noul Google Translate merge si fara internet

Cu toate ca actualizarile introduse in sau Google Maps sunt insignifiante de cele mai multe ori, exista insa si exceptii de la regula.

Google translate android offline

Desi isi asuma creditul pentru titlul de cea mai populara unealta de traduceri din lume, semnificativ: lipsa posibilitatii de a functiona offline. Ca multe alte servicii Google, o conexiune la internet permanenta este obligatorie pentru a profita de pletora de functii din popularul translator. Afirmatiile de mai sus au fost valabile in intregime pana la momentul lansarii noului update la aplicatia gratuita Google Translate pentru Android.

Gandit ca o solutie pentru utilizatorii care se afla in roaming si vor sa se descurce mai bine intr-o tara straina, noua versiune de Google Translate pentru Android poate functiona si offline. Totul este sa descarcati unul sau toate cele 50 de pachete lingvistice cu o dimensiune medie de 150 MB. Cum era de asteptat, intregul ansamblu de functii din Google Translate nu va fi disponibil offline. O parte semnificativa din vocabular va fi insa acoperita. Pe partea de compatibilitate, noua versiune va fi disponibila tuturor utilizatorilor de Android 2.3 sau mai nou.

Pentru ca de ceva timp Google implementeaza functii noi in primul rand in iteratiile de Android ale serviciilor sale, ramane sa vedem cate luni de zile va dura pana vom vedea suport pentru Gooogle Translate Offline pe iOS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: