Nokia face glume pe seama telefoanelor Samsung promovate intens la Oscar

Nokia face glume pe seama telefoanelor Samsung promovate intens la Oscar

Vizionarea premiilor Oscar a fost ,,bruiată” de terminale Samsung folosite pentru selfie-uri, iar a venit cu nişte glume pe seama calităţii imaginilor.

nokia-tweet oscaruri ironie samsung

Fiind unul dintre sponsorii oficiali zi Premiilor Oscar, Samsung a reuşit să îndese întregul show cu telefoane Galaxy Note 3 şi ceasuri inteligente Galaxy Gear. Ellen DeGeneres, obligată probabil de un contract bine pus la punct, a realizat şi câteva selfie-uri cu un Note 3, unele dintre ele reuşind chiar să depăşească . Din păcate, cum era de aşteptat, nu toate imaginile au fost foarte reuşite, un motiv pentru ca cei de la Nokia să facă glume pe seama calităţii lor.

Într-o postare a gigantului finlandez pe Twitter, adresată lui Ellen DeGeneres, Nokia a venit cu o sugestie foarte drăguţă ,,Hai să scăpăm de imaginile înceţoşate, Ellen!” Respectivului tweet era ataşată imaginea de mai sus. Oricum, dacă privim cu un ochi critic cealaltă imagine postată de Ellen pe Twitter, cu ansamblul de vedete, nici aceea nu era foarte clară.

Pe de altă parte, toate imaginile în cauză au fost realizate cu camerele frontale de la Note 3, care, după cum ne-am obişnuit de la toate telefoanele, nu sunt cele mai perfomante. Chiar şi aşa, deşi nu sunt de acord cu metoda de marketing aleasă de Nokia, în acest caz au avut dreptate, iar calitatea imaginii de mai sus merită cu siguranţă criticată.