Nokia şi HTC au început să facă glume pe seama noului Galaxy S5

, 25 Feb, 10:45

Chiar dacă Nokia şi HTC nu sunt cei mai buni prieteni, au făcut deja front comun pentru a face glume pe seama lansării Galaxy S5.

nokia-samsung

Lansarea Galaxy S5 nu fost primită foarte bine nici de o parte semnificativă din presă, nici de fanii Samsung care au ajuns pe pagina de Facebook a Samsung Mobile pentru a-şi manifesta frustrarea. Cele mai multe dintre reproşurile aduse noului aparat ţin de designul foarte similar cu modele anterioare ale brandului. Indiferent dacă vă uitaţi la Galaxy S4 sau Galaxy Note 3 pentru inspiraţie, este evident că sud coreenii nu au petrecut foarte mult timp încercând să reinventeze roata.

De aceeaşi părere sunt şi cei de la Nokia şi HTC care, la scurt timp după conferinţa de lansare, au postat pe Twitter imaginile alăturate. Prima este un atac direct la similarităţile dintre şi alte terminale produse de Samsung în ultimii ani. Deşi nici cei de la Nokia nu sunt foarte curajoşi la capitolul design, măcar au curajul să se arunce la câteva decizii curajoase, precum pentru o parte din telefoane, într-o perioadă în care aproape că sunt cumpăraţi de Microsoft. HTC face referinţă la o fenomen prin care care trec cei care se grăbesc să ia o decizie când vine vorba de o achiziţie. Este vorba de ,,regretul cumpărătorului” şi este asociat cu cei care se vor grăbi să cumpere un Galaxy S5, în contextul în care HTC va anunţa noul său vârf de gamă pe 25 martie.

Nokia şi HTC au fost foarte eficienţi în a arunca cu glumiţe la adresa noului vârf de gamă de la Samsung, dar în câteva zile sunt convins că vom vedea multe alte ironii postate pe internet pe marginea aceluiaşi subiect.

htc-samsung

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail