Noile tablete iPad vor fi livrate pe 24 octombrie

Noile tablete iPad vor fi livrate pe 24 octombrie

La doar câteva zile distanţă de evenimentul de lansare al gigantului din Cupertino veţi putea achiziţiona deja  Air și iPad mini.

ipad-air-2-leaked-photos-3

În conferința de pe 16 octombrie a Apple, conform tradiţiei, Tim Cook va prezenta cea mai . Este vorba de iPad Air 2 şi iPad mini 3 cu ecran Retina. Tot atunci, va avea loc lansarea oficială a versiunii finale de OS X Yosemite. Pentru că anul acesta nu am văzut schimbări semnificative în oferta de Mac-uri a companiei americane, nu este exclus ca tot atunci să vedem un iPad Air cu ecran mai mare, o alternativă la Macbook Air. Detaliile legate de Mac-uri, din păcate, sunt mai puţin probabil să se materializeze.

O sursă apropiată de companie a confirmat însă că Apple a început deja să livreze cantităţi semnificative de iPad-uri către diverse colţuri ale Statelor Unite, pentru a pregăti o lansare pe 24 octombrie, la aproximativ o săptămână după conferinţă. Cum s-a întâmplat de altfel şi cu iPhone 6, americanii au devenit din ce în ce mai eficienţi în a declanşa livrările de noi produse la scurt timp după un anunţ oficial, iar în 2014 ciclul se va repeta.

În plus, dacă pe 24 octombrie noile tablete Apple vor ajunge în magazinele din SUA, în aproximativ o lună vor ajunge în fiecare colţ de pe mapamond, permiţând companiei americane să aibă pe piaţă, înaintea sărbătorilor de Crăciun, atât noile telefoane iPhone 6, cât şi noile tablete iPad.