Apple anunță noile iPad Air și iPad mini pe 16 octombrie. Marea surpriză ar fi modelul de 12 inci

Apple anunță noile iPad Air și iPad mini pe 16 octombrie. Marea surpriză ar fi modelul de 12 inci

Deşi nu s-au epuizat încă scandalurile din jurul celor mai noi telefoane iPhone 6, în câteva săptămâni Apple va lansa noi tablete iPad.Tim Cook Apple iPad 2014 octombrie

Deja de câţiva ani, cei de la Apple organizează două sau trei conferinţe la câteva luni distanţă pentru a face două anunţuri despre viitorul sistemelor de operare ale companii şi despre noile dispozitive. Anul acesta, la WWDC s-a discutat intens despre iOS 8 şi OS X Yosemite. În urmă cu câteva săptămâni au fost anunţate noile  smartphone-uri iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Mai lipseşte conferinţa pentru anunţarea unei noi generaţii de iPad.

În luna octombrie 2013 Tim Cook ieşea pe scenă pentru a detalia iPad Air şi iPad mini cu Retina Display. Conform unei surse anonime apropiate de companie, citată de Re/code, pe data de 16 octombrie 2014 va avea loc lansarea unor noi . În trecut, multe dintre zvonurile iniţiate de Re/code au ajuns să se confirme, deci şi de această dată s-ar putea să aibă dreptate.

La capitolul detalii, evenimentul are trebuie să aibă în loc la Apple’s Town Hall, o sală considerabil mai mică decât locaţia evenimentului de la începutul lunii trecute. În respectivul context, compania americană va lansa două noi versiuni de iPad. Nu este exclus însă ca, pe lângă un iPad Air şi un iPad mini, să vedem în lumina reflectoarelor o variantă de .

În principiu, tot atunci s-ar putea să fie anunţată versiunea finală de OS X Yosemite, noul serviciu Apple Pay şi, eventual, noi iMac-uri.

Citește și: