Ultimele detalii despre Batman Arkham Knight apar în cel mai recent trailer [VIDEO]

Deşi a înregistrat numeroase amânări, a beneficiat zilele trecute de un nou trailer menit să sporească interesul pentru noul joc.

Batman-Arkham-Knight-07 Batman Arkham Knight este cel mai recent joc şi, foarte probabil, ultimul dintr-o serie foarte apreciată de fani. Acesta este dezvoltat de studiourile Rocksteady şi ar fi trebut să ajungă la jucători înainte de finele acestui an, doar pentru ca, de curând, să fie amânat până în 2015. Deşi data de lansare nu este foarte apropiată, măcar avem un nou care ar trebui să vă ofere o mostră din calitatea grafică pe care o veţi putea experimenta şi voi.

Acţiunea trailerului îl poziţionează pe eroul nostru la intrarea în fabrica Ace Chemicals pe pământ şi prin aer. Cei care au o fascinaţie pentru Batmobil, vor avea posibilitatea să vadă aspectul renumitului vehicul în Arkham Knight cu ocazia aceluiaşi clip video. Momentan nu avem încă foarte multe informaţii despre eroul negativ al acestui episod, dar este foarte probabil ca în următoarea perioadă să se elucideze şi acest mister.

După ultimele informaţii, Batman Akrham Knight ar trebui să fie lansat oficial pe 2 iunie 2015 pentru PC şi consolele next-gen, Xbox One şi PlayStation 4. Cu alte cuvinte, posesorii de Xbox 360 şi PS3 sunt trecuţi cu vederea. Decizia vizavi de compatibilitate a fost luată prin prisma nivelului de calitate pe care îl doresc fanii de la această franciză şi care nu putea fi oferit pe vechile console.

14:50 26.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video