Batman: Arkham Knight, primul trailer din joc [VIDEO]

Batman: Arkham Knight, primul trailer din joc [VIDEO]

La conferința E3, Rocksteady a prezentat primul trailer din cadrul jocului Batman: Arkham Knight. Jocul urmează să apară anul viitor.

2559799-bak_sshot075

Rocksteady a prezentat trailerul în cadrul conferinței Sony de la cel mai mare eveniment dedicat jocurilor. Cea mai mare curiozitate de până acum a fost Batmobile-ul, mașina eroului principal. Aceasta va fi spectaculoasă în viitor.

Andrew House, președintele Sony Computer Entertainment America a spus că unele misiuni specifice Scarecrow vor fi disponibile exclusiv doar pentru PlayStation 4. Dark Knight se luptă cu Scarecrow în acest joc, folosindu-se inclusiv de Batmobile.

Alți adversari ai lui Batman despre care știm acum sunt Penguin, Two-Face și Harley Quinn. Pentru prima oară, Batmobile-ul va putea fi condus în această franciză.

Trailer-ul din joc este disponibil mai jos. 

Jocul multiplatformă va sosi anul viitor. Rocksteady Studios vor să ofere o experiență cât mai bună utilizatorilor, iar în momentul acesta nu erau pregătiți. Jocul nu va funcționa pe Xbox 360 și Playstation 3, ci pe variantele mai moderne ale acestora. Gotham City, orașul unde se va desfășura acțiunea, va fi de cinci ori mai mare decât Arkham City.

Discuția de la conferința E3 poate fi urmărită în videoclipul de mai jos. În el puteți vedea la ce să vă așteptați de la acest joc, în timp ce este prezentat de oficialii Rocksteady.