Batman Arkham Knight are o dată oficială de lansare [VIDEO]

Fanii recentei serii de jocuri Batman Arkham vor fi trişti să afle că cel mai recent titlu din serie nu va fi lansat până în 2015.

batman-arkham-knight-lansare

După Batman Arham Asylum, lansat în 2009, Arkham City, lansat în 2011 şi , lansat în 2013, este rândul pentru să vă consume câteva nopţi bune.

Din păcate, după ce cei de la Rocksteady au confirmat că vor lansa noul titlu din serie în această toamnă, doar ca după câteva luni să anunţe că-l vor amâna, abia acum aflăm o dată exact de lansare. Batman Arkham Knight va fi lansat pentru PC, PS4 şi Xbox One pe 2 iunie 2015. Acest anunţ a fost făcut zilele trecute pe Twitter. Având în vedere că prima oară s-a discutat despre o amânare în luna iunie a acestui an, putem afirma fără să greşim că se va întârzia aproximativ un an.

Nu putem decât să sperăm că va fi un nou joc care nu-şi va dezamăgi fanii, la fel ca titlurile anterioare. Efortul suplimentar poate fi cauzat de faptul că vorbim de primul titlu next-gen din serie. Pentru prima oară, utilizatorii de PlayStation 3 şi Xbox 360 vor fi scoşi din ecuaţie, doar ca nivelul de calitate să fie cu mult peste vechile titluri.

Dacă sunteţi convinşi că este un joc pe care nu vreţi să-l rataţi, puteţi deja să face precomandă prin click pe acest link.

Alexandru Puiu
11:30 09.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video