Tableta Nexus 9 ar putea fi lansată în octombrie

, 22 Aug, 18:02

Se așteaptă ca Google să lanseze două dispozitive Nexus anul acesta: smartphone-ul Motorola Nexus 6 și tableta HTC Nexus 9. S-ar părea că lansarea tabletei ar putea avea loc în scurt timp.

ASUS Nexus 7 2013 Review

Tableta produsă de HTC a fost descoperită sub denumirea de HTC T1 și se presupune că aceasta va fi noul Nexus 9, potrivit BGR.

HTC T1 va fi lansată înainte de 9 octombrie”, se arată pe contul de Twitter @upleaks. Nu au mai fost oferite alte detalii legate de lansare.

Totuși, aceeași sursă a mai oferit informații și despre specificațiile tehnice ale tabletei Nexus 9. S-ar părea că gadgetul va avea un procesor Tegra cu arhitectură de 64 bit, 4GB RAM, NFC, GPS și Android L. Camerele foto vor avea 1,6, respectiv 8MP.

Presupunând că @upleaks are dreptate și că Nexus 9 se va lansa la începutul lui octombrie, înseamnă că Google va lansa platforma Android L cu puțin timp înainte, sau în aceeași zi.

Apple va lansa tabletele iPhone la scurt timp după ce va prezenta noile iPhone 6, așa că Google va avea concurență. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail