Nexus 6 va avea la bază specificaţiile lui LG G3

Nexus 6 va avea la bază specificaţiile lui LG G3

Având în vedere că este aproape sigur faptul că Nexus 6 va fi realizat tot de LG, au apărut primele zvonuri legate de configuraţia hardware a terminalului.

Noul Nexus 6 LG

În urmă cu câteva zile anunţam că , vicepreşedinte Google pe Android, a afirmat într-o conferinţă la MWC, că următorul smartphone Nexus va fi lansat cândva în a doua jumătate a acestui an. Respectivul plan de lansare nu vine ca o surpriză majoră, având în vedere că atât Nexus 4 cât şi au ieşit în luma reflectoarelor pentru prima oară în luna octombrie a lui 2012 și respectiv 2013. Rămâne să mai aflăm care este configuraţia hardware a respectivului smartphone.

Aparent, o sursă apropiată de LG, a confirmat câteva detalii legate de Nexus 6 pentru Gizmodo Germania. Astfel, aflăm că aceeaşi companie sud coreeană va fi responsabilă de producția noului Nexus, cum a fost şi de Nexus 4 şi 5. Terminalul va fi inspirat în mare parte de LG G3, cu menţiunea că se va face totuşi rabat de la câteva elemente pentru a se obţine preţul accesibil pentru care sunt renumite dispozitivele realizate sub supravegherea Google.

google nexus 6 lg g3 concept

LG G3 ar trebui să apară cândva în trimestrul al treilea al acestui an. Gadgetul va fi construit în jurul unui panou Quad HD de 5,5 inci, dar în mare parte va fi evident că vorbim de un upgrade incremental la vârful de anul trecut al companiei, G2. Partea de procesare ar putea fi asigurată de un SoC Qualcomm Snapdragon 805 sau de un SoC, creaţie proprie al celor de la LG pe arhitectură de 64 de biţi. Cum s-a întâmplat şi la concurenţă, G3 ar trebui să includă abilităţi spectaculoase pe partea de captură foto/video. Până la lansarea oficială, la acest capitol ar putea să credem că LG a optat pentru un senzor principal de 13 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: