Camera GoPro HERO4 a ajuns pe internet înainte de lansarea oficială

Camera GoPro HERO4 a ajuns pe internet înainte de lansarea oficială

După multiple versiuni de HERO3, cei de la GoPro s-au decis să actualizeze cele mai rezistente camere din lume prin modelul HERO4.

gopro_hero4_black_edition_angled

Camerele GoPro au devenit standardul în . Tocmai din acest motiv, când compania americană decide să lanseze noi modele pe piaţă, atât profesioniştii din domeniu, cât şi amatorii cu bugete generoase ştiu spre ce să se orienteze.

Noua cameră GoPro HERO4 este gândită din start pentru captura de conţinut 4K. Cu toate că vechea generaţie de avea abilitatea să imortalizeze conţinut video la această rezoluţie, era limitată la 15 cadre pe secundă, o rată care nu este ideală pentru o redare lină. HERO4 face saltul până la 4K cu 30 de cadre pe secundă.

Tot cei de la PetaPixel, care au făcut rost de aceste informaţii, ne oferă detalii şi despre primele două versiune de GoPro HERO4. Acestea se vor intitula Black Edition şi Silver Edition. Varianta mai puternică, Black Edition va fi capabilă să imortalizeze conţinut video la o rezoluţie de 2,7K cu 50 de cadre pe secundă, 1440p la 80 de cadre pe secundă şi 1080p/960p/720p până la 120 de cadre pe secundă. Din câte se pare, producătorul a decis să limiteze valoarea maximă de FPS-uri imortalizate la 120 de cadre într-o singură secundă, deşi puterea de procesare din spate ar fi fost suficientă şi pentru o rată mai mare. Unghiul de vizibilitate pentru video poate fi ajustat între Ultra Lat, Mediu şi Restrâns, iar dacă vreţi să vă jucaţi cu mai multe detalii ce ţin de captură, există controale manuale pentru ISO, expunere şi culoare. Nu lipseşte nici conectivitatea WiFi şi Bluetooth.

Varianta mai slabă, SIlver Edition, va filma 4K la 15 cadre pe secundă, 2,7K la 30 de cadre pe secundă, 1400p la 48 de cadre pe secundă, 1080p la 60 de cadre pe secundă, 960p la 100 de cadre pe secundă şi 720p la 120 de cadre pe secundă. Pe partea de foto, va fi capabilă să imortalizeze până la 30 de cadre la o rezoluţie de 12 megapixeli. Pentru prima oară va fi prezent în ecuaţie un ecran sensibil la atingere.

Preţul rămâne necunoscut, dar data de lansare ar trebui să o aflăm în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 8 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: