O cameră GoPro vă pune în scaunul şoferului într-un accident grav [VIDEO]

Abilitatea camerelor GoPro de a rezista în situaţii dificile nu a fost niciodată mai evidentă decât în clipul de mai jos.

gopro hero accident experiment -chicherit-jump

Cu toţii am ajuns să percepem ca fiind sinonime cu momente de acţiune maximă capturate la calitate foarte bună. Pentru a întâri această perceţie, creatorii camerelor Hero+ lansează în fiecare săptămână câteva clipuri menite să vă lase cu gura căscată.

Cel mai recent astfel de clip poate fi vizionat mai jos. Îl are în rolul principal pe pilotul Guerlain Chicherit care, în încercarea de a realiza o săritură demnă de un record mondial, nu face decât să se prăbuşească într-un mod spectaculos. Pentru că maşina era plină de camere GoPro, inclusiv una montată pe casca şoferului, în momentul în care vă veţi uita la clip, prima impresie va fi că sunteţi acolo, în maşină.

în sine s-ar putea să vă facă să scrâşniţi un pic din dinţi, dar având în vedere că povestitorul evenimentului este pilotul care nu a scăpat decât cu câteva zgârieturi, puteţi sta liniştiţi că, până la urmă, nu a păţit nimeni nimic.

Deşi aceste scurtmetraje sunt perfecte pentru a confirma calitatea camerelor, ar trebui să funcţioneze la fel de bine şi pentru vă descuraja să vă aruncaţi la sporturi extreme.

Alexandru Puiu
12:10 21.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video