08 nov. 2014 | 12:30

Înainte de lansarea oficială, Far Cry 4 intră în Cartea recordurilor Guiness

ACTUALITATE
Înainte de lansarea oficială, Far Cry 4 intră în Cartea recordurilor Guiness

Pentru că un astfel de calificativ poate ajuta semnificativ vânzările unui joc, într-un mod neobişnuit, 4 a intrat în Cartea recordurilor Guiness.

far-cry 4 ubisoft cartea recordurilor

este una dintre francizele mai puternice ale celor de la Ubisoft, deşi nu reuşit să genereze la fel de multe profituri pentru companie precum Assassin’s Creed.

Ca parte a unei provocări iniţiate de publiser-ul jocului, un gamer cu numele de Will Cruz a intrat în Cartea recordurilor Guiness după o sesiune de Far Cry 4. Provocarea dusă la bun sfârşit prin gestul său poartă numele de „sesiunea de gaming pe consolă realizată la cea mai mare altitudine“. Ubisoft a iniţiat concursul din spatele acestui eveniment în luna iulie, premiul fiind o călătorie gratuită până în Nepal. Spre deosebire de o vacanţă în Caraibe, merită să aveţi în vedere că Nepal este destul de inaccesibil, o mare parte a traseului implicând mers pe jos în condiţii destul de neprielnice. Mai mult decât atât, câştigătorul premiului, Cruz s-a căţărat pe vârful Kala Patthar, un loc care, deşi nu este la fel de populară precum Everest, nu este foarte departe ca înălțime de respectivul vârf.

În final, evenimentul demn de Cartea recordurilor a avut loc pe 11 octombrie şi s-a reflectat în 79 de minute de gaming pe un PlayStation 4 la înălţimea de 5.659 de metri faţă de nivelul mării. În momentul în care asociem o cifră acelei înălţimi începe să fie evident că recordul nu va fi depăşit prea curând. Temperatura medie în acel loc în care a fost înregistrată performanţa era de –8,3 grade Celsius, iar vântul bătea cu 40Km/h. Nu vi se pare că unii fac eforturi cam mari pentru a intra în Guiness Book of World Records?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele