Far Cry 4 primește un nou clip de 10 minute de gameplay [VIDEO]

Nu se știu prea multe despre noul Far Cry 4, chiar dacă o serie de detalii au fost dezvăluite luna trecută printre care și faptul că va ajunge atât pe Play Station 3 cât și pe Play Station 4.

Far Cry 4

Mai devreme însă, și-a făcut apariția un clip de 10 minute cu gameplay-ul celui mai nou titlu din serie, Far Cry 4, un clip care dezvăluie și el destul de multe elemente despre joc. Clipul vine desigur la doar câteva zile după conferința de gaming de la E3, și sugerează că în joc vom putea călări și un elefant și arunca cu grenade de la înălțime, înainte de a distruge totul în calea personajului din joc.

Până acum, se pare că Far Cry 4 va permite gamerilor să arunce în aer multe din elementele din joc. Înregistrarea de mai jos prezintă încercarea de a captura un avanpost într-un mod cât mai discret, încercare care eșuează, iar utilizatorul ajunge să folosească un scuter cu elice în timp ce cară după el un lansator de grenade.

Alte funcții noi ale lui Far Cry 4 vor fi posibilitatea de a se folosi de o patrulă avansată cu mai multe garnizoane sau de o momeală pentru a atrage animalele sau veți putea tăia frânele unui automobil. Nu, nici una din funcțiile de mai sus nu au nici o legătură una cu cealaltă, pur și simplu așa erau ele descrise în gameplay.

Radu Neagu
17:50 20.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video