Apar detalii despre cea mai bună configurație pentru Far Cry 4

Apar detalii despre cea mai bună configurație pentru Far Cry 4

Cei de la Ubisoft tocmai au făcut publice cerinţele de sistem pentru noul lor shooter a cărui acţiune se petrece în junglă, .

farcry 4 requirements cerinte pc

Seria de jocuri Far Cry este o altă franciză incredibil de profitabilă din , deşi s-ar putea să nu fi adus aceeaşi sumă de bani în visteria companiei precum Assassin’s Creed.

Cu doar două săptămâni până când Far Cry 4 va fi lansat pentru PC şi console, aflăm în sfârşit cerinţele minime de sistem pentru ca respectivul titlu să pornească şi să ruleze în condiţii optime cu toate detaliile la maxim pe sistemul vostru. Cum era de aşteptat pentru un titlu ce va fi lansat şi pe consolele next-gen, pretenţiile dezvoltatorului nu sunt mici. Confirmate probabil cu oficialii Ubisoft, aceste informaţii sunt preluate de pe o pagină web dedicată jocului apărută pe website-ul NVIDIA.

Din start veţi avea nevoie de minim un Intel Core i5-750 la 2,6GHz sau un AMD Phenom II X4 955 la 3,2 GHz. Cantitatea de memorie RAM minimă este de 4GB, deşi vi se recomandă călduros să aveţi 8GB instalaţi pe sistem. Pentru a juca Far Cry 4 cu detalii minime aveţi nevoie de cel puţin un NVDIA GeForce GTX 460 sau un AMD Radeon HD5850. La capitolul cerinţe de sistem recomandate, intră un Intel Core i5-2400S la 2,5GHz sau un AMD FX-3850 la 4.0 GHz, plus un GeForce GTX680 sau un AMD Radeon R9 290X. Spaţiul minim disponibil în ambele cazuri este de 30 de GB, iar sistemul de operare este Windows 7 SP1 sau WIndows 8/8.1, toate trei pe 64 de biţi.

Far Cry 4 va fi lansat pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One şi PC pe 18 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: