Mult aşteptatul update Windows 8.1 are o dată de lansare

Mult aşteptatul update Windows 8.1 are o dată de lansare

Cu toate că cei de la Microsoft au introdus schimbări semnificative odată cu Windows 8.1, foarte mulţi aşteaptă primul update major la acesta.

Windows 8.1 Update 1

Windows 8 nu a fost nici pe departe perfect, iar Windows 8.1 aducea un amalgam de funcţii pozitive dintre care multe nu erau foarte bine finisate. Din acest motiv, Microsoft trebuie să se revanşeze odată cu lansarea primului service pack sau pachet de update-uri. într-o variantă aproape finală, primul ar trebui să ajungă în curând la utilizatori în mod oficial. Problema este că gigantul din Redmond nu s-a aruncat până la această dată la a menţiona un termen de lansare.

Cei de la Supersite for Windows au obţinut, se pare, din surse apropiate de companie, o dată pentru respectivul eveniment. Este vorba de acelaşi moment în care compania înfiinţată de Bill Gates va înceta suportul pentru Windows XP. Ziua de 8 aprilie ar fi perfectă pentru lansarea acestui update Windows 8.1 în parte şi datorită faptului că pică în aceeaşi zi a săptămânii precum Patch Tuesday. Aceasta din urmă este o zi stabilită de oficialii Microsoft în care lansează colecţii de actualizării pentru un numar semnificativ din produsele software ale companiei. Deoarece au prioritate, abonaţii MSDN vor avea acelaşi privilegiu al descărcării update-ului pe 2 aprilie, cu o săpătmână înainte.

Vizavi de trendul general al schimbărilor introduse prin acest update Windows 8.1, Joe Belfiore – vicepreşedinte Microsoft a afirmat că, în principal, va fi îmbunătăţită interacţiunea cu mouse-ul şi tastatura, fără a mai pune accent pe touchscreen-uri. Aplicaţii Metro moderne vor putea rula în fereastră concomitent cu interţa clasică şi interfaţa Modernă va avea un buton foarte evident pentru închiderea PC-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: