Motorola a pus în acest telefon cea mai mare baterie, dar autonomia e sub așteptări

Motorola a pus în acest telefon cea mai mare baterie, dar autonomia e sub așteptări
10:33 17.11.2014

Motorola Droid Turbo are o baterie imensă și o autonomie pe măsură. Totuși, cea din urmă nu este în toate scenariile de utilizare la înălțimea așteptărilor.

motorola droid turbo autonomie

Motorola Droid Turbo, cunoscut pe piața internațională drept Motorola Moto Maxx, trebuie să fie un Moto X cu o baterie mare și o autonomie foarte bună. A fost testată de curând performanța bateriei și deși se descurcă excelent într-o convorbire, reușind să te ducă la 30 de ore de vorbit non-stop, scade în top la alte capitole.

Singurul telefon care depășește Motorola Droid Turbo la convorbire este Huawei Ascend Mate 2, dar are o baterie puțin mai mare și un procesor care consumă mai puțin. Sub cele două vine Nokia Lumia 1520 cu 28 de ore. Urmează partea de browsing, unde în vârf este tot Mate 2, iar Motorola Droid Turbo ajunge sub Sony Xperia Z2 cu doar 11 ore și 31 de minute, conform GSMarena.

Când vine vorba de redarea videoclipurilor, Droid Turbo pierde un loc în fața unui vechi telefon Motorola: RAZR Maxx. În vârf este LG G Flex cu 19 ore și 57 de minute, pe când Droid Turbo înregistreaza 13 ore și 41 de minute, peste Note 3, dar sub Galaxy Note 4. Per total, înregistrează 90 de ore de endurance time, care înseamnă o oră de vorbit, browsing și video playback zilnic, dar doar atât.

De ce este Droid Turbo atât de jos? În primul rând, ecranul este QuadHD, consumând mai multă energie în redare video, apoi este OLED și consumă mai multă energie când afișază pagini web. Ecranele LED nu consumă nimic când afișază negru, dar pe alb trebuie alimentate, iar web-ul este alcătuit, în mare parte, din site-uri cu fundal alb. Cât despre dotări, le-am expus pe larg în articolul inițial despre Motorola Droid Turbo. Bateria este de 3.900 mAh.

loading...