Moto Maxx, telefonul Motorola cu autonomie impresionantă, va fi pentru toată lumea

Moto Maxx, telefonul Motorola cu autonomie impresionantă, va fi pentru toată lumea

Moto Maxx este numele sub care va fi comercializat pe plan internațional Motorola Droid Turbo, telefonul urmând a fi anunțat oficial mâine.

collage moto maxx

Nu a trebuit să așteptăm foarte mult timp de la lansarea lui Motorola Droid Turbo pentru a afla mai multe informații în legătură cu varianta internațională. Numele acesteia va fi Moto Maxx și urmează a fi lansată pe 5 noiembrie în cadrul unui eveniment ce va fi organizat în Brazilia. Tot de acolo sosesc și aceste poze foarte interesante cu viitorul telefon de la Motorola. Postate pe o rețea socială, ele ne prezintă Moto Maxx în câteva cadre foarte interesante.

În poze se pot observa foarte clar similaritățile dintre Motorola Droid Turbo și Moto Maxx. Atât din punct de vedere al design-ului, cât și al specificațiilor, aceste două telefoane vor fi identice. Astfel că Moto Maxx va beneficia de același ecran de 5,2 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli care ascunde sub el un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2,7GHz, 3GB RAM și 32GB (sau 64, în funcție de variantă), pentru stocarea datelor dumneavoastră. Moto Maxx va avea aceeași baterie de 3.900 mAh cu care a Droid Turbo a impresionat la lansare.

Nu există foarte multe detalii în legătură cu disponibilitatea telefonului. Lansarea oficială a acestuia de mâine, 5 noiembrie, va avea loc în Brazilia, așa că țara sud-americană este o țintă clară. Rămâne de văzut în câte alte țări își va face apariția pe viitor telefonul Moto Maxx.

moto maxx 4

Citește și: