06 nov. 2014 | 08:20

Motorola Moto Maxx, smartphone-ul cu o super baterie, a fost lansat oficial

ACTUALITATE
Motorola Moto Maxx, smartphone-ul cu o super baterie, a fost lansat oficial

După ce s-a perindat prin portofoliul unui operator american sub un alt nume, Motorola Moto Maxx a fost lansat în sfârşit la nivel global.

Motorola moto-maxx-official

Din start merită să aveţi în vedere un lucru.  este exact acelaşi telefon pe care îl găsiţi la Verizon cu numele de Motorola Droid Turbo. Singura diferenţă între cele două este că versiunea Droid poate fi achiziţionată doar în SUA, în timp ce modelul Moto va fi accesibil global.

Aceasta nu este prima dată când cei de la au decis promovarea aceluiaşi smartphone, sub un alt nume, pentru o altă piaţă. Reprezintă totuşi prima astfel de lansare de când Lenovo a finalizat achiziţia companiei americane Motorola de la Google. În contextul în care smartphone-ul vine cu câteva caracteristici speciale, informaţiile de fond contează mai puţin. Nu de alta, dar nu este deloc exclus ca acesta să fie ultimul telefon comercializat vreodată sub brandul Moto.

Moto Maxx este construit în jurul unui panou de 5,2 inci cu o rezoluţie nativă Quad HD. Are o densitate de pixeli de 565ppi, în timp ce de procesare se ocupă cel mai recent quad core Snapdragon de la Qualcomm. Implicit, aveţi la dispoziţie 64GB de spaţiu de stocare şi nu lipseşte nici suportul pentru conectivitatea 4G LTE. Dacă mai era vreun dubiu că vorbim de un smartphone high end, pe spatele aparatului se găseşte o cameră de 21 de megapixeli capabilă să imortalizeze conţinut video la rezoluţie 4K.

Efortul masiv de marketing asociat gadgetului de mai sus nu este însă legat de abilităţile sale de captură, ci de baterie. La interiorul său se ascunde un acumulator de 3900 mAh cu o tehnologie de încărcare rapidă. Oficialii companiei au afirmat că prin Turbo Charger, în doar 15 minute, obţineţi opt ore suplimentare de autonomie. Propagarea Motorola Moto Maxx pe mapamond va începe în Brazilia şi va continua în Mexic, urmat îndeaproape de alte state din America Latină. Nu ştim exact când se va găsi şi la operatorii locali, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele