06 sept. 2012 | 12:00

Motorola anunta noi smartphone-uri: Droid RAZR HD si RAZR Maxx HD

ACTUALITATE
Motorola anunta noi smartphone-uri: Droid RAZR HD si RAZR Maxx HD

In cadrul unui eveniment desfasurat ieri la New York ,atat Motorola cat si Google au facut echipa pentru a anunta cateva terminale noi. Ca un aspect important, desi majoritatea smartphone-urilor sunt destinate retelei Verizon din SUA, cu siguranta vor exista versiuni si pentru retele autohtone intr-o perioada decenta de timp.

motorola droid razr hd

Droid RAZR HD este cel mai nou smartphone al celor de la Motorola si o variatie a terminalului de succes Droid RAZR. Cu dimensiuni extrem de compacte, 131,9 x 67,99 x 8,4 mm, smartphone-ul este impresionant si la interior. Acesta include un procesor Dual Core Snapdragon S4 tactat la 1,5 GHz, un ecran de 4,7 inci cu rezolutie 720p, o camera de 8 megapixeli si suport pentru LTE. Desi este un pic ciudat, avand in vedere ca vorbim de o companie detinuta de Google, noul RAZR HD va veni preinstalat cu Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 in loc de Jelly Bean. Bateria va fi de 2500 mAh, foarte generoasa daca avem in vedere ca vorbim de un terminal atat de compact. Nu vor lipsi nici senzorul NFC, nici carcasa din kevlar de pe spatele aparatului.

Droid RAZR Maxx HD este al doilea smartphone lansat de Motorola si estetic este aproape identic cu Droid RAZR HD. Termenul Maxx strecurat in numele produsului face referire la o baterie mult mai mare decat cea standard, egala cu 3300 mAh. Merita retinut ca aceasta diferenta de autonomie s-a reflectat intr-o carcasa de doar 9,3 mm grosime.

Ambele telefoane vor fi disponibile si in varianta Developer Edition cu bootrom deblocat pentru utilizatorii dornici de experimente cu firmware-uri custom. In plus, desi Motorola va face eforturi pentru a oferi utilizatorilor de smartphone-uri recente ale companiei posibilitatea de a trece la Jelly Bean, cei care nu vor beneficia de update vor primi un discount de 100 dolari care va putea fi folosit pentru a achizitiona un smartphone anuntat azi de companie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele