Motorola Moto Hint aduce fantezia din filmul „Her“ în realitate

Motorola Moto Hint aduce fantezia din filmul „Her“ în realitate

Motorola a prezentat săptămâna aceasta noul telefon Moto X și ceasul inteligent Moto 360. Totuși, mai are un gadget: Moto Hint, o cască wireless care s-ar putea dezvolta într-o „casă“ pentru asistentul digital Google Now.

motorola hint

Motorola Moto Hint nu este doar o cască Bluetooth prin care să îți preiei apelurile. Este puțin mai mult, datorită sistemului de recunoaștere vocală folosit de Motorola în telefonul său. Hint este un intermediar între telefon și tine, nu este doar pentru convorbiri, ci pentru căutări vocale, pentru direcționare în trafic, pentru a-ți asculta mesajele sau pentru a nota ceva rapid, scrie The Verge.

Descoperă și: Noul Motorola Moto X e oficial. Cel mai interesant telefon din 2013 a devenit mai bun

Cândva o modă, acum căștile Bluetooth și-au mai pierdut din popularitate. Motorola crede însă că astfel poate recupera. Hint este de dimensiunea unei alune, aproape că nici nu se vede din ureche, și este similar gadgetului purtat de personajul principal din filmul „Her“, care astfel discuta cu asistentul său digital.

Moto Hint este tipul acela de gadget pe care îl iei pentru că se dovedește util la un singur lucru și ai nevoie de asta. Costă 150 de dolari, are o autonomie de puțin peste trei ore, care poate fi prelungită prin alte două încărcări în carcasa sa specială, și întregește gama de dispozitive purtabile ale Motorola. Va fi disponibil global în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Ceasul inteligent Moto 360

Odată cu Hint, Motorola a prezentat și Moto 360. Este un ceas care se adaugă într-o listă tot mai mare de astfel de dispozitive de la producători precum Samsung, LG sau Sony. Rulează Android Wear, sistemul de operare dezvoltat de Google, are un ecran rotund ca un ceas clasic și prețul pornește de la 250 de dolari. Deocamdată, ceasul este doar pentru Statele Unite ale Americii, dar Motorola a spus că plănuiește o lansare globală.

Motorola Moto 360 are un ecran de 1,56 inci cu o rezoluție de 320×290 pixeli, cea mai importantă componentă și cea cu care vei interacționa cel mai des. Bateria este de 320 mAh și procesorul este un Texas Instruments. Memoria RAM este de 512MB, iar spațiul intern de stocare de 4GB. Folosește Bluetooth 4.0 LE, înregistrează pașii celui care îl poartă și alte activități fizice, are un senzor pentru măsurarea pulsului și e rezistent la apă. Are doar un buton fizic și două microfoane.

moto 360

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI