Motorola Droid Turbo va fi regele autonomiei, fiind echipat cu o baterie imensă

Motorola Droid Turbo va fi regele autonomiei, fiind echipat cu o baterie imensă

Motorola Droid Turbo, dacă este real, va fi telefonul cu cea mai mare baterie. Producătorul revine astfel la mai vechile modele cu o autonomie impresionantă.

motorola droid turbo

Motorola a avut o perioadă în care vindea telefoane cu o autonomie impresionantă dată de baterii foarte mari, în comparație cu cele ale rivalilor. Acum, compania deținută de Lenovo se pare că revine la „bunele obiceiuri“ și pregătește Motorola Droid Turbo pentru Statele Unite ale Americii. Droid Life prezintă câteva dintre dotările acestui smartphone.

Caracteristica importantă a Motorola Droid Turbo se pare că va fi bateria de 3.9000 mAh pentru un telefon cu ecran de 5,2 inci Ultra HD și o cameră de 21 megapixeli. Va dispune de încărcare wireless, va funcționa cu nanoSIM și, deocamdată, ar fi pregătit exclusiv pentru Verizon.

Motorola Droid Turbo va rula Android și va dispune de toate funcționalitățile pe care le știm de pe Motorola Moto X, cum ar fi control vocal și accesarea rapidă a notificărilor. Acest telefon este așteptat pe 30 octombrie, dar nu se știe precis când ar fi disponibil în alte rețele. Imaginea de mai sus, cu telefonul colorat în roșu, a fost publicată printr-un tweet de către DroidLanding, dar între timp mesajul a fost șters.

Câteva dintre specificațiile tehnice ale Motorola Droid Turbo

motorola droid turbo specs

motorola droid turbo features

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: