Minecraft, lansat pe cele mai noi console Sony și Microsoft [VIDEO]

Minecraft, lansat pe cele mai noi console Sony și Microsoft [VIDEO]

Fanii popularului titlu cross-platform au parte de un nou motiv de bucurie. Minecraft se pregăteşte de lansare pe PS4, Xbox One şi .

Minecraft-PS3-and-PS-Vita

Dacă aţi trăit cu impresia că vă puteaţi juca pe orice, v-aţi înşelat. Din ecuaţie au lipsit trei console importante, două dintre ele next-gen. Chiar dacă vă puteaţi manifesta creativitatea în Minecraft până şi pe un iPod Touch, în următoarea perioadă, o experienţă similară va fi transpusă pe PlayStation Vita şi mai recentele Xbox One şi PlayStation 4.

Apropo de PS Vita, pentru că s-au întrebat mulţi cum va arăta Minecraft pe consola portabilă a celor de la Sony, gigantul japonez a făcut public trailerul de mai jos. Acesta vă oferă o imagine de ansamblu pentru experienţa de gaming pe care o veţi putea trăi în deplasare, atât din punctul de vedere al graficii, cât şi al acţiunii. Se insistă destul de mult, de exemplu, pe aspectul de multiplayer al acestei versiuni, componentă ce vă va permite să construiţi ceva impresionant împreună cu prietenii.

Află și: Niște utilizatori foarte pasionați au recreat întreg filmul Star Wars, în Minecraft

Fără a fi făcute publice date exacte de lansare pentru noile versiuni ale jocului, dezvoltatorul a promis, printr-un tweet, că versiunea de PS4 a fost finalizată şi mai urmează eliminarea câtorva bug-uri din iteraţiile de Xbox One şi PlayStation Vita. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să mai dureze foarte mult.

Dacă aţi cumpărat deja o versiune de Minecraft pe console ala aceloraşi companii, veţi avea parte de o altă veste bună. Pentru că aţi dat bani pe versiunea de PS3, versiunea de PS Vita va fi disponibilă gratuit. Dacă aţi cumpărat Minecraft pentru Xbox 360 sau PS3, versiunile de Xbox One, respectiv PlayStation 4 vor fi disponibile cu un discount semnificativ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: