Sony PS Vita 2000 Slim, anunțată în UK înainte de lansarea oficială

Sony PS Vita 2000 Slim, anunțată în UK înainte de lansarea oficială

Știm de câteva săptămâni că Sony pregătește ceva pentru Marea Britanie, iar speculațiile au vorbit despre un nou PS Vita mai subțire.

Sony PS Vita 2000 Slim

Unul dintre comercianții din Marea Britanie se pare că nu a mai avut răbdare și a publicat o serie de flyere menționând noul PS Vita 2000 Slim. Anunțul oficial de la Sony este așteptat în curând, însă ShoTo a scos bannerele de pe site deja.

Consola PS Vita 2000 Slim va fi cu 20% mai subțire și cu aproximativ 15 % mai ușoară decât prima variantă, va avea un port microUSB 1 GB memorie internă și o autonomie ceva mai mare, de aproximativ 6 ore. O modificare importantă a fost făcută, însă: ecranul nu mai este de tip OLED ci IPS, acest lucru având probabil ca rezultat scăderea semnificativă a costurilor de producție.

Modelul PS Vita 200 Slim este disponibil la momentul actual în șase culori diferite pentru consumatorii din Japonia și nu se știe sigur dacă toate variantele vor ajunge și în UK. Se discută și despre lansarea consolei în scurt timp și în Europa, și mai ales despre lansarea lui PlayStation Vita TV, un alt dispozitiv de gaming care se poate conecta direct la televizor. Vom vedea în curând și ce se mai aude despre PS Vita 2000 Slim și despre varianta ce se poate conecta la TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: