Niște utilizatori foarte pasionați au recreat întreg filmul Star Wars, în Minecraft

Niște utilizatori foarte pasionați au recreat întreg filmul Star Wars, în Minecraft

Probabil că ați auzit până acum de Minecraft, unul dintre cele mai simpliste jocuri din punct de vedere grafic, însă unul dintre cele mai populare.

Minecraft Star Wars

Ce este atât de special la Minecraft, mai ales că nu dispune de o grafică foarte bună? Ei bine, abilitatea de a putea crea aproape orice în cadrul acestui joc, fără nici un fel de limitări, este probabil și motivul pentru care este unul dintre cele mai populare jocuri, atât pe PC cât și pe consolă. Un grup de oameni pasionați (a se citi puțin maniaci) au avut o idee acum câțiva ani, și anume, să recreeze întreg filmul Star Wars, originalul din 1977 desigur. Cum? Prin intermediul lui Minecraft, desigur.

După 3 ani de muncă asiduă, versiunea Minecraft a filmului Star Wars: A New Hope, este, ”aproape” gata. Din câte spun fanii acestui proiect, seturile individuale au necesitat nu mai puțin de 6 luni de muncă, fără mod-uri, doar procesare manuală folosind texturi și materiale artistice. Nu cred că mai are rost să încercăm să mai descriem cât efort s-a depus în crearea acestui film, și vă invităm să vizionați trailerul mai jos.

Până la lansarea oficială a filmului ,care va putea fi vizionat integral pe internet, mai sunt câteva luni. Cei responsabili de acest proiect spun că mai au de terminat încă 11 minute din film.

Citește și: