08 nov. 2014 | 09:55

De ce are Halo: The Master Chief Collection un patch de 15GB pe care trebuie să îl instalezi

ACTUALITATE
De ce are Halo: The Master Chief Collection un patch de 15GB pe care trebuie să îl instalezi

Cei de la Microsoft şi-au pus mare încredere în , deşi dezvoltatorii jocului vă obligă din start să descărcați un patch de 15GB pentru el.

halo-mc-collection the master chief collection

343 Industries a lucrat intens la Halo: The Master Chief Collection. Aceasta ar urma să fie o reinventare a tuturor jocurilor din universul Halo de până acum pentru consola next-gen a celor de la Microsoft. Posesorii Xbox One nu au fost însă foarte încântaţi când au aflat că, pentru a se juca acest titlu online, vor fi obligaţi să descarce nu mai puţin de 20GB de informaţii sub forma unui patch ce va fi disponibil din prima zi.

Vestea bună, dacă o puteţi percepe aşa, este că cei 20Gb s-au transformat în 15Gb. De asemenea, pentru a calma un pic spiritele, oficialii 343 Industries au confirmat că acest download nu este o manifestare a unei grave greşeli de producţie. În schimb, este doar o soluţie pentru limitările unui disc blu-ray. În contextul în care doar 45GB de date încap pe un astfel de disc, dezvoltatorii nu au mai avut loc, pe lângă primele patru titluri din serie, pentru beta-ul de Halo 5: Guardians Multiplayer şi pentru accesul la serialul TV Halo: Nightfall. Ca urmare, toate componentele de multiplayer ale Halo: The Master Chief Collection au fost integrate în respectivul „0-day patch“.

Întreaga modernizată pentru Xbox One va fi disponibilă începând cu 11 noiembrie. Merită avut în vedere că vă veţi putea juca fără nici un fel de probleme campania single player din secunda în care aţi băgat discul în unitate, urmând ca între timp să se descarce şi partea de multiplayer în fundal. Cei care s-au angajat la o precomandă pentru Halo: The Master Chief Collection pot iniţia începând de azi respectivul download.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele