Halo The Masterchief Collection primește un update și devine mult mai bun

Halo The Masterchief Collection primește un update și devine mult mai bun

După o lansare dezastruoasă, update-urile succesive lansate pentru fac antologia de jocuri mult mai bună.

halo the masterchief collection

Anul 2014 va intra în istorie ca cel în care cele mai aşteptate jocuri au reuşit să-şi enerveze într-un mod stupid fanii din cauza faptului că . În această categorie intră Call of Duty Advanced Warfare de la Activision, Assassin’s Creed Unity de la Ubisoft şi Halo The Masterchief Collection de la 343 Industries. Cu toate că primele două dintre ele au reuşit deja să fie mult mai acceptabile datorită unor actualizări masive, cel mai nou Halo a continuat să-şi enerveze fanii, până astăzi.

Creatorii antologiei de jocuri Halo actualizate pentru Xbox One au venit astăzi cu o veste bună. The Masterchief Collection va beneficia de un nou update, al treilea în doar câteva săptămâni. Ca celelalte dinainte, acesta va avea ca scop principal remedierea de bug-uri, atât pe partea campaniei single player, cât şi la capitolul multiplayer. Dacă totul funcţionează cum trebuie, data viitoare când veţi lansa jocul pe consola Microsoft ar trebui să fiţi invitaţi să vă instalaţi actualizarea.

Cu această nouă versiune, ar trebuie să aveţi mai puţine probleme când vine vorba de nivelul de performanţă al coechipierilor şi al inamicilor voştri dintr-un meci în multiplayer. Dacă experimentaţi această componentă a jocului în mod split screen, două persoane pe un singur ecran, de acum înainte veţi fi în permanenţă în aceeaşi echipă. În plus, dacă vreţi să lucraţi verbal la o strategie cu colegii de echipă, noul update vă va permite să faceţi acest lucru şi pe perioada încărcării jocului, nu doar în timpul misiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: