Microsoft Research demonstrează foliile minune FlexSense [VIDEO]

Deşi creaţiile celor de la rareori se transformă în produse de serie, asta nu înseamnă că nu le putem aprecia.

Microsoft Research Flexsense

În ultimele săptămâni, tot mai multe Research au început să circule pe internet. Cea mai recentă dintre ele poartă numele de FlexSense şi constă într-o serie de folii inteligente.

Demonstrat în clipul de mai jos, FlexSense pare să fie un fel de copertă transparentă mai apropiată ca aspect de o folie transparentă mai groasă, decât de un SmartCover. Aceasta este multifuncţională, dar cele mai multe scenarii în care pare utilă vizează editarea foto. Chiar cei de la Microsoft au insistat asupra faptului că respectiva folie poate funcţiona ca un dispozitiv de preview în timp real prin intermediul căruia puteţi lucra mai uşor cu straturi în Photoshop sau puteţi vedea cum arată o fotografie cu şi fără filtre aplicate.

Integrând o serie de senzori piezoelectrici într-un strat foarte subţire, acesta este un gadget ale cărui limite vor fi descoperite peste foarte mult timp. În definitiv, pe lângă faptul că este transparentă şi flexibilă, vă permite şi să interacţionaţi cu un touchscreen aflat dedesubt.  Dacă dezvoltatorii de aplicaţii vor pune mâna pe FlexSense, nu este deloc exclus să devină un controller original pentru o experienţă de gaming specială.

09:00 07.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video