Microsoft lansează o tastatură analogică pentru Android Wear [VIDEO]

Microsoft lansează o tastatură analogică pentru Android Wear [VIDEO]

Deşi gigantul din Redmond nu este primul pe lista voastră de dezvoltatori de aplicaţii pentru Android Wear, Microsoft a anunţat o tastatură analogică.

Microsoft Android Wear Tastatura

Într-o perioadă în care ceasurile inteligente cu Android Wear încearcă să ocupe un segment de piaţă cât mai important, cei de la Microsoft lansează aplicaţii atractive pentru respectivele gadgeturi.

Luna trecută, gigantul din Redmond a lansat a popularei sale aplicaţii destinate luatului de notiţe, One Note. Pentru că este aproape imposibil să scrii ceva pe ecranul infim al unui ceas inteligent, acum, aceeaşi companie a anunţat că lucrează intens la dezvoltarea unei altfel de tastaturi virtuale. Mai mult decât atât, Microsoft a şi publicat pe website-ul companiei o versiune beta a respectivei „tastaturi analogice“ cu scopul de a perfecţiona introducerea de text pe ceasurile inteligente.

După cum se poate vedea şi în capturile alăturate, aplicaţia nu este neapărat una revoluţionară. În schimb, vă permite să desenaţi câte un caracter pe ecran şi, în acelaşi timp, integrează şi un modul de sugestii desprinse probabil dintr-un dicţionar de limba engleză.

Prima versiune a aplicaţiei suportă doar ceasuri cu display pătrat şi o rezoluţie de 320 x 320 pixeli sau popularul Moto 360 cu display rotund. Dacă aţi pus mâna pe un , aplicaţia în cauză poate fi descărcată de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: